CADprofi (som tillägg till ditt CAD-program)

6 900 kr11 800 kr

CADprofi

Hjälp för konstruktion av arkitekt- och mekanik-projekt samt rördragning och elektriska installationer.

Du kan prova CADprofi under 30 dagar

Ladda ned CADprofi här

Artikelnr: 17 Kategori: Etiketter: , , , , ,

Beskrivning

Se alla videoklipp på deras produkter här:

CADprofi Länkar till videoklipp Se alla CADprofi applikationer här

En beskrivning av de olika applikationerna på Svenska nedan.

Architectural Arkitekt

HVAC Värme, ventilation, luftkonditionering, rörledningar, kanaler. Parametrisk CAD-program för teknisk design av byggnadsutrustning. Alla installations slag stöds, dvs. värme, ventilation, luftkonditionering, rörledningar och kanaler. Modulen VVS & Rörsystem innehåller ett bibliotek av objekt gör det möjligt för utformning av anläggningar av olika slag: HVAC (värme, ventilation, luftkonditionering), rörledningar, kanaler, avlopp, gas, medicinsk, brandsäkerhet och kylanläggningar samt andra typer tekniska installationer för husbyggnads och industriapplikationer. Funktioner såsom utformningen av planer och scheman, isometriska vyer, planer och tvärsnitt, gör det möjligt för användaren att använda en enda mjukvarulösning för att utforma ett komplext projekt.

ELECTRICAL Parametrisk CAD-program som underlättar utformningen av komplexa elektriska-, ljus- och telekommunikations-installationer och mer. Den elektriska modulen kan användas för att utforma komplexa installationer, såsom kraft, ljus, lågspänning, telekommunikation, säkerhet, och antenninstallationer. Programvaran innehåller flera tusen symboler baserat på de senaste elektriska standarderna, samt armaturer, ställverk och mycket mer. Programmet gör det enkelt att dra ledningar och kabelkanaler. Bland dess mest praktiska funktioner är autonumrering (adressering) av elektriska kretsar, och en praktisk plan och schema editor.

MECHANICAL Parametrisk CAD-program underlättar 2D utformningen av mekaniska och anläggningsprojekt. Den mekaniska Modulen är utrustad med en omfattande uppsättning standardiserade delar, beslag stål och andra stålprodukter, baserade på lokala och internationella standarder. Biblioteket omfattar bultar, skruvar, brickor, muttrar, fogar, nitar, nitar, profil-stål, koniska profiler och delar som används i konstruktionen av värmeväxlare och andra enheter. En avancerad layout och plan modul underlättar avsevärt skapandet av ritningar av VVS och pneumatiska anläggningar.

2021-01-11

Mer information

Version

HVAC & piping, Electrical, Mechanical, Architectural, Suite