Kom igång med ProgeCAD 1 dag

4 485 kr

Den här utbildningen vänder sig till dig som är helt ny med ProgeCAD och CAD över huvud taget. Vi går igenom grunderna med CAD program och lär oss de grundläggande verktygen samt viktiga inställningar. I kursen ingå även vår självstudiebok ProgeCAD 123 som innehåller övningar och genomgångar för ett fortsatt CAD arbete med massor av videoklipp som visar hur du löser vanliga konstruktions problem samt hjälp med att skapa professionella ritningar. Här lite inställningar innan du börjar. KLICKA HÄR

Artikelnr: 32 Kategori: Etiketter: , , ,

Beskrivning

Denna endags utbildning är för att hjälpa er att komma igång med ert nya program. Vi går igenom inställningar och utskrifter. De grundläggande verktygen för att skapa dina konstruktioner. Samt att arbeta organiserat med CAD: använda lager och linjetyper.

”Kom igång med ProgeCAD”
I det här paketet kan du som inte tidigare ritat med CAD-program få lite hjälp att komma igång!
När man använder CAD så är det några saker som är viktiga, för att man ska kunna använda underlagen på olika sätt. Det är inte ”bara” en ritning man skapar utan ett underlag med flera olika syften. Det kan vara underlag för installationer eller maskinstyrning mm. Det är därför viktigt att man är noggrann. Vanligtvis ritar man i millimeter men det kan även vara andra måttenheter beroende på användningsområden.